duminică, 7 aprilie 2013

lipsa postari

Dragi iubitori ai lemnului! Poate unii dintre voi va intrebati de ce nu am mai publicat nimic de ceva vreme? Raspunsul este unul cat se poate de placut pentru mine: MA MUUT LA CASAAA! astfel timpul meu este acum aproape inexistent; insa fac apel la rabdarea voastra pana imi voi construi atelierul si cand voi reincepe sa ma ocup de blog cu multa seriozitate. Pana atunci va rog sa imi tineti pumnii. :)

9 comentarii:

  1. Chiar daca postarile tale ne lipsesc mult, absenta iti este motivata :)
    Mult spor sa ai la lucru si sa revii cat mai repede cu poze din noul ATELIER!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu va bate gandul ca in noul atelier sa oranizati si niste workshopuri? Cred ca ar fi unii interesati sa aiba macar niste cunostinte de baza pentru a-si realiza apoi unele proiecte personale. Sorin

    RăspundețiȘtergere
  3. Workshop este un cuvant cam mare; in schimb portile atelierului meu sunt deschise pentru toti iubitorii lemnului care cred ca au ceva de invatat de acolo.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai colegu', că mai sunt două luni şi se face an de când nu ne-ai mai arătat nimic... :(
    Mai ai cu mutatul? Dacă ai nevoie de o mână de ajutor când scoţi dulapurile sau canapelele ... dă un semn, că venim şi ... ţi le luăm :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eugene ca de obicei esti f dragutz. Multumes frumos pt mesaj
      nu am mutat nici o mobila trebuie sa le construiesc pe toate :)
      am sperat ca am sa reincep postarile ditr-un atelier super frumos...nu mi-a iesit inca dar de construit mobila m-am apucat, am sa revin cu postarile din umilul atelier actual instalat in subsolul intunecos..

      Ștergere
    2. Păi asta e o veste bună! Daca construiești mobilă, înseamnă că ai o grămadă de poze de arătat! Ce mai aștepți? Postează-le! Deabia astept sa le vad! Spor la lucru!

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut, mai ramane valabila invitatia in atelierului tau ?Eu sunt un iubitor a lemnului din Cluj si vreau sa invatat cate ceva de la tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur Daniel. invitatia mea ramane valabila oricand ma bucur sa vb cu oameni iubitori de lemn, nr meu de tel este 0745139648
      da un semn sa stabilim detalii...

      Ștergere